Alpine HCE-C2100RD

High Dynamic Range (HDR) Achteruit rij Camera 

 

Het geheel nieuwe HDR camera systeem biedt u veilig parkeren met cutting-edge camera technologie en volledig touchscreen bestuurbaar.

Dankzij de HDR technologie is de beeldkwaliteit veel beter vergeleken met de standaard camera systemen - voor makkelijker manoeuvreren en veiligheid.

Hij activeert automatisch in zijn achteruit en dempt het geluid zodat je de parkeersensor signalen kunt horen.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende kijk opties.

€ 299,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Alpine HCE-C1100D

High Dynamic Range (HDR) Achteruit kijk Camera met Direct Camera Connectie 

 

Dankzij de HDR technologie is de beeldkwaliteit veel beter vergeleken met de standaard camera systemen, voor gemakkelijker manoeuvreren en een betere veiligheid.

Een achteruit rij camera is een goede manier om je parkeerkunsten te verbeteren en achteruitrijden veiliger. Hij activeert automatisch in zijn achteruit.

De camera's zijn vrij klein waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn en er geen ingrijpende veranderingen zijn in het aanzicht van de auto.

Werkt in combinatie met alpine producten met Direct Camera Input.

€ 99,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Alpine HCE-C1100

High Dynamic Range Achteruit rij Camera.

 

Een achteruit rij camera is een goede manier om je parkeer kunsten te verbeteren en veiliger te maken. Hij activeert automatisch in zijn achteruit. 

Dankzij de HDR technologie is de beeld kwaliteit veel beter vergeleken met de standaard camera systemen, voor beter manoeuvreren en betere veiligheid.

De camera's zijn zeer klein en dus gemakkelijk te installeren en zijn er geen ingrijpende veranderingen in het aanzicht van de auto.

€ 99,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1