Alpine X802DC-U

8” navigatie met Tom Tom maps inclusief trucking feature, compatibel met Apple CarPlay en Android Auto.

Professioneel navigatie oplosssing voor vrachtwagen, camper en caravans. Gebruik de specifieke caravan, camper en vrachtwagen kaarten en maak je geen zorgen over wegen te gaan die niet geschikt zijn hiervoor.

 

Compatibel met de laatste smartphones zoals de IPhone 7 en de Galaxy S7 en je kunt Android auto en Apple carplay gebruiken op zijn 8-inch hoge resolutie touch screen.

 

DAB+ digitale radio, USB video, HDMI connectiviteit en de laatste ingebouwde bluetooth techniek.

 

Je hebt 3 opties voor de navigatie. De X802DC-U heeft een Go Primo NextGen navigatie systeem met TomTom maps en 3 jaar gratis kaart updates. Ook is de navigatie in staat kaarten te gebruiken met Apple carplay en Google navigatie met Android auto. Beide apps hebben toegang tot  de Alpine navigatie antenne voor de accuraatste positionering.

 

- 8" scherm               - Bluetooth

- Radio                       - Navigatie

- RDS                          - USB

- DAB                         - HDMI

€ 1.399,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Alpine X802D-U

8” Touch Screen Navigatie met TomTom maps, compatibel met Apple CarPlay en Android Auto.

 

De X802D-U Advanced Navigatie Station brengt de laatste media compatibiliteit, de laatste navigatie technologie en Alpine’s audiofiele geluids kwaliteit in je auto. Hij is volledig compatibel met de laatste smaprtphones zoals de Iphone 7 en de Galaxy S7. Je kunt Android auto en Apple carplay gebruiken op zijn 8-inch hoge resolutie touch screen.

 

DAB+ digitale radio, USB video, HDMI connectiviteit en de laatste Bluetooth technologie zijn ingebouwd.

 

Er zijn 3 opties voor de navigatie. De X802D-U heeft het iGo Primo NextGen navigatie systeem met TomTom maps en 3 jaar gratis kaart updates. Hij heeft ook online navigatie  functies zoals kaarten gebruiken met Apple CarPlay en Google navigatie met Android Auto. Beide apps hebben toegang tot de Alpine navigatie antenne voor de accuraatste positie berekening.

 

- 8" scherm                - Bluetooth

- Radio                         - Navigatie

- RDS                           - USB

- DAB                           - HDMI

€ 1.299,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Alpine X800D-U

De 'One Look' Navi XL maakt in-car entertainment met zijn gigantische 8'' monitor een compleet nieuwe ervaring. Het extra grote display geeft je het 'One Look' gemak en de mogelijkheid om films te kijken met een bioscoop-achtige feel. Zelfs in split screen modus kijken naar de display is een avontuur.

 

Het 8'' display biedt een zichtbaar 43% groter scherm dan 7'' (17,78cm) displays. Je genieten van prachtig navigatiekaart details en zelfs in de 50/50 split screen modus heb je een duidelijk overzicht van alle activiteiten. Gebruik het en je zult nooit meer terug willen naar een kleiner formaat!

 

'One Look' Navi heeft nu een 3e generatie interface met nog betere graphics dus alles springt praktisch van het scherm op je af. Je krijgt de informatie die je wilt in 1 oogopslag en de controle van het systeem is nog eenvoudiger.

 

Je krijgt een breed scala aan geavanceerde afstem functies, waaronder de mogelijkheid te koppelen met de veelzijdige Alpine TuneIt App met Facebook. Uitstekende geluidskwaliteit aangevuld op zijn brede compatibiliteit, inclusief ingebouwde Bluetooth met Voice Dial-functie en ingebouwde DAB/DAB+.

 

- 8" scherm         - DAB

- CD speler         - Bluetooth

- Radio                 - USB

- RDS

€ 1.569,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Alpine INE-W710DC

7” Navigatie met TomTom maps inclusief trucking feature, compatibel met Apple CarPlay en Android Auto.

 

Professionele navigatie oplossing voor vrachtwagens, campers en caravans. Gebruik de caravan, camper en vrachtwagen specifieke kaarten en maak je geen zorgen over wegen die niet geschikt zijn hiervoor.

 

Voledig compatibel met de laatste smartphones zoals de iPhone 7 en de Galaxy S7 en gebruik Android Auto en Apple CarPlay op zijn 7-inch hoge resolutie touch screen.

 

DAB+ digitale radio, USB video, HDMI connectivieit en de laatste Bluetooth technologie zijn ingebouwd.

 

Je hebt 3 opties voor de navigatie. De INE-W710DC heeft iGo Primo NextGen navigatie systeem met TomTom maps en 3 jaar gratis kaart updates. Je kunt ook online navigatie gebruiken met Apple CarPlay en Google navigatie met Android Auto. Beide apps hebben toegang tot de Alpine navigatie antenne voor de best accurate possitionering.

 

- 7" scherm      - Bluetooth

- Radio              - Navigatie

- DAB                - USB

- RDS                - HDMI

€ 1.299,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Alpine INE-W710D

7” Touch Screen Navigatie met TomTom maps, compatibel met Apple CarPlay en Android Auto.

 

De INE-W710D Advanced Navi Station brengt de laatste media compatibiliteit, super navigatie technologie en Alpine’s audiofiele geluids kwaliteit in je auto. Compatibel met de laatste smartphones zoals de iPhone 7 en de Galaxy S7 en laat je android Auto en Apple CarPlay gebruiken op zijn 7-inch hoge resolutie touch screen.

 

DAB+ digitale radio, USB video, HDMI connectiviteit en de laatste Bluetooth technologie zijn ingebouwd.

 

Er zijn 3 opties voor navigatie. De INE-W710D heeft een iGo Primo NextGen navigatie systeem met TomTom maps en 3 jaar gratis updates. Ook kun je online navigatie gebruiken met Apple CarPlay en Google navigatie met Android Auto. Beide apps hebben toegang tot de Alpine navigatie antenne voor de beste positionering accuratie.

 

- 7" scherm        - Bluetooth

- Radio                - USB

- RDS                  - Navigatie

- DAB                  - HDMI

€ 1.199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Alpine INE-W990HDMI

De INE-W990HDMI heeft een 6.1-inch hoog resolutie touch screen voor het makkelijk bekijken van de navigatie kaarten, videos en veel meer.  De gebruikersomgeving is intuitief en gemakkelijk te gebruiken, handige toegang en makkelijk wissellen van bronnen. Veel verschillende mogelijkheden voor te tunen. Ook kun je Alpine TuneIt App gebruiken met Facebook link.

 

 

Geweldige geluidskwaliteit complimenteerd zijn wijde compatibiliteit, inclusief ingebouwd Bluetooth met Voice Dial Function en optioneel DVB-T and DAB+. De INE-W990HDMI kan ook muziek en video vanaf je iPhone/iPod, USB sticks of DVD speler voor DVD-Video, CD, DivX, MP3, WMA en AAC afspelen.

 

- 6,1" scherm       - Cd speler

- Radio                  - USB

- RDS                    - Navigatie

- Bluetooth

€ 799,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Alpine INE-W987D

One Look Navi heeft nu een 3e generatie interface met nog betere graphics. U krijgt alle informatie die u wilt in één oogopslag en het bedienen van uw systeem is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

U krijgt een breed scala aan geavanceerde tuning mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om gebruik te maken van de Alpine TuneIt App, mits gelinkt aan Facebook. De geweldige geluidskwaliteit wordt aangevuld met zijn brede compatibiliteits mogelijkheden. Met dit apparaat beschikt u ook over Bluetooth, Voice Dial Functie en ingebouwde DAB/DAB+.

 

Geniet van fantastische kaart details in de navigatie functie. Met de 50/50 split screen modus heeft u ook een goed overzicht van alle activiteiten.

 

- 7" scherm       - Bluetooth

- Radio               - Disc player

- RDS                  - Navigatie

- DAB                 - USB

€ 1.399,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen1